EGY IGAZI PROFI DNS-ÉVEL (30 éve az élvonalban) >>> itt az új Eco Daily:-)

 

1978- at írtak, amikor a Daily-t először bemutatták a nagyközönségnek és azóta is a legkedveltebb kishaszonjárműként tartják számon a szállítmányozás szakmai berkein belül.

A Daily új műszaki követelményszintet teremt, melyek a teljesítmény A könnyűkategóriás haszongépjárművek lényege az, hogy ötvözzék a használhatóságot egy személyautó kényelmével: ezt a kombinációt új Daily-nek hívják.

Az új Daily széles és változatos modellpalettát kínál 3,2-től 6,5 tonnáig.

Daily Furgon, Daily Fülkés alváz, Daily Személyszállító , Daily AGile, Daily Lakóautó, Daily CNG, Daily 4x4

Megengedett tömeg és teher értékek
A Daily fülkés alváz az alábbi modellváltozatok esetén létezik: 29 L, 35 S, 35 C, 50 C, 60 C, 65 C a hat keréken gördülő változatoknál a tengelytávok ( 3000-től 4750 mm-ig) és az összgördülő tömegek (3.300-tól 6.500 kg-ig) választhatók.

Részletes áttekintést kaphat minden egyes modellről, az összgördülő tömeget, tengelytávokat, teherbírást, legnagyobb első és hátsó tengely terhelhetőséget figyelembe véve, ha személyesen keres fel bennünket Kecskeméten és Szegeden. 

Személyautós vezethetőség
A független első kerékfelfüggesztésnek és az alváz kialakításnak köszönhetően a Daily rendkívüli mozgékonysággal és könnyű kezelhetőséggel lett megáldva, mely tulajdonságokat igazán városi környezetben, sűrű forgalomban és szűk helyeken navigálva tud igazán értékelni a jármű vezetője. A kormányzott tengely kerekei széles szögben fordulhatnak, ezzel igazán kicsi fordulókör-átmérőket garantálnak még a hosszabb tengelytáv változatok esetén is.

A biztonság, mint állandó cél!
A Daily esetén a biztonságra fordított figyelem egy állandó tényező: a járművek mind a vezető, mind pedig az utasok számára rendelkeznek a legmodernebb biztonsági elemekkel. Vezető és utasoldali légzsákok kombinálva függönylégzsákkal és hárompontos biztonsági övekkel, illetve övfeszítőkkel.